Keukens Leeuwarden - Marssum
Keukencentrum Marssum biedt alles keukenstijlen !

Een Goedkope Luxe Keuken Kopen...?
Showroomkeukens Zijn Goedkoper En Luxer...!

De showroomkeukens uit de showroom van Keukencentrum Marssum worden regelmatig vervangen. De showroomkeukens moeten immers wel van de nieuwste trends en vernieuwingen voorzien zijn. De "oude" showroomkeukens worden dan verkocht tegen zeer lage prijzen.
Showroomkeukens

Regelmatig worden bij Keukencentrum Marssum showroomkeukens vervangen. De showroomkeukens kenmerken ziShowroomkeukench door de complete en luxe uitvoering. Deze zijn vaak luxer dan een normale keuken. Dus u krijgt bij showroomkeukens meer waar voor uw geld. Het aanbod wisselt regelmatig: rechte showroomkeukens, eiland showroomkeukens, hoek showroomkeukens. Alle showroomkeukens zijn compleet uitgevoerd en goedkoop geprijsd. Bij showroomkeukens zijn wijzigingen mogelijk waardoor u voor hetzelfde geld een grotere en luxere keuken koopt. 

Om onze showroom actueel en vernieuwd te houden, zijn wij dus regelmatig showroomkeukens aan het uitverkopen. Groot voordeel bij showroomkeukens is dat u geen levertijden hebt. Vandaag kopen en volgende week koken!
Uiteenlopende showroomkeukens staan in de winkel, van landelijke keukens tot greeploze keukens. De showroomkeukens worden aangeboden met hoge kortingen tot wel 70%. De beste prijs is gegarandeerd. De showroomkeukens zijn in opstelling en in apparatuur te wijzigen waardoor ze in bijna iedere keuken toepasbaar zijn.

Momenteel zijn wij aan het verbouwen om de nieuwste trends te kunnen laten zien. Binnen de keukenwereld is nog altijd veel beweging en vernieuwing. Een grote trend is de energiezuinige keuken met A+ apparatuur en FSC keurmerk keukens. Bij onze leveranciers hebben wij al deze mogelijkheden tot onze beschikking en kunnen wij u showroomkeukens laten zien die bij deze tijd horen. Van moderne strakke showroomkeukens naar tijdloze showroomkeukens.

Bij Keukencentrum Marssum wisselt het aanbod showroomkeukens maandelijks, hierdoor blijft onze winkel up-to-date en hebben we een ruim aanbod aan verschillende stijlen showroomkeukens. Alle apparaten kunnen naar wens aangepast worden, een kast veranderen, een andere opstelling. Bij onze showroomkeukens is bijna alles mogelijk.

ShowroomkeukensOp onze site treft u het recente aanbod aan showroomkeukens aan. Zit uw keuken hier niet bij, kom dan naar onze showroom in Marssum en kijk of uw keuken in onze showroom staat. Wie weet bent u de gelukkige eigenaar van een prachtige showroomkeuken, waarvan niemand nog wist dat deze te koop was! Wij leveren en plaatsen uw keuken overal in Nederland, inclusief de Waddeneilanden. Genoeg reden om bij Keukencentrum Marssum uw keuken te kopen!

Adres voor showroomkeukens in Friesland: www.keukencentrum-marssum.nl 

Keukens Leeuwarden Marssum

U vindt Keukencentrum Marssum:
aan de Hegedijk 3 te M
arssum !!
- vlakbij Leeuwarden !!
 

KLIK HIER VOOR EEN EENMALIGE KEUKENACTIE